Zobrazit ostatní profily praktických lékařů v okolíSlužby a ceník služeb
Ostatní služby
Běžný termín
SYSMED, s.r.o.
Dispenzarizace pacientů s nekomplikovaným diabetes mellitus
SYSMED, s.r.o.
EKG - hodnocení el. aktivity srdce v ordinaci
Laboratorní odběry
Očkování
Pravidelné preventivní prohlídky
SYSMED, s.r.o.
Péče o pacienty s akutním/ chronickým onemocněním
Stanovení CRP, INR v ordinaci metodou POCT
SYSMED, s.r.o.
Podrobnosti včetně ordinačních hodin naleznete na www.sysmed.cz.
Paní doktorka i sestra na jedničku, pomůžou, poradí. Vždy odcházím spokojen. Obdivuji jejich schopnost zvládnout takový nápor pacientů s často zbytečnými a nesmyslnými potřebami.
S F.
Paní doktorka je velice ochotná, snaží se pomoci a vyřešit problém v maximální míře a vše pacientovi vysvětlí.
Hana
Nutně jsem potřebovala potvrzení o vstupní prohlídce do zaměstnání. Po přečtení recenzí jsem šla zkusit paní doktorku Sedlákovou, jestli mi ho napíše. Sestřička byla moc milá a vyšla mi vstříc. Paní doktorka je velký profesionál, milá a usměvavá. Bez problémů mi potvrzení napsala a dokonce si mě k sobě zaregistrovala, i přesto, že nové pacienty přijímá jen velmi zřídka. Určitě doporučuji.
Markéta B.
Za paní doktorkou dojizdim přes celou Prahu, protože lepší bych u nás nesehnala.Je milá, vždy pomůže nebo odešle na odborné vyšetření.
Romana Antony
Doktorka na mě udělala dobrý dojem díky své osobnosti a klidné povaze,
Jistě má velké znalosti v oblasti kardiovaskulární medicíny, a to nejen díky své praxi v Motolské nemocnici.
Afaf Hennane
Paní doktorka je hodně profesionální, schopná a zároven milá a trpělivá. Hned mi pomohla když jsem měla zdravotní potíže a kontroly proběhly v pořádku. Sestřička je organizovaná a čekání doba je minimální. Doporučuji!
Simona H.
S paní doktorkou jsem velmi spokojená. Je znát, že má za sebou několikaleté zkušenosti z nemocničního oddělení - je pohotová a schopná včas určit přesnou diagnózu. Navíc velmi ochotná a milá. Pokud bylo třeba, neváhala mě poslat na specializované vyšetření.
Ordinace je moderně vybavená - EKG a CRP k dispozici. Také díky organizačním schopnostem sesřičky je doba čekání minimální.
Jsem ráda, že máme u nás takové odborníky a ráda doporučuji!
Pe
Absolutně nedoporučuji!!! První vstupní prohlídka proběhla dobře. Když jsem začala chodit za paní doktorkou nadále se svými problémy s nohama,neřešila nic jelikož se me zdálo že tomu co potřebuji léčit vlastně ani nerozumí! Napsala jen velmi předražené léky a to bylo vše! Při mých přetrvávajících bolestech jsem ji navštívila znovu a když ani tentokrat mě nedokázala odpovedet na moji otázku z čeho se bolest objevuje,tak jsem se rozhodla pro jineho praktického doktora,paní doktorka se většinou tváři jako že ji obtěžuji!
za mě spokojenost, od vstupní prohlídky až po standardní léčbu( u mě jen chřipka).
Milý přístup sestry i paní doktorky.
Vybíral jsem lékaře podle dostupnosti z ČM a podle referencí. Nespletl jsem se.
Jakub Maleninsky
Za mě a mou rodinu nedoporučuji. Neprofesionální přístup. Arogantní chování, stále máte pocit, že paní Sedlákovou otravujete. Když potřebujete vyplnit nějaký papír (který si samozřejmě zaplatíte) má s tím velký problém a tvrdí vám jak chce léčit, když ale potřebujete léčit neléčí vás a zase máte jen pocit jak ji otravujete. Sestřička je velmi příjemná a šikovná.
Praktičtí lékaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Praktičtí lékaři s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze