MUDr. Jaroslav Kortán

Olšanská poliklinika
Olšanská 2666/7, Praha

Přiblížit mapu

Ľ

Ja som od pána doktora odišiel nie koli nespokojnosti alebo nedajbože koli neprofesionalite ale koli vzdálenosti ,stahovali sme sa za Prahu. Doteraz to ľutujem ,tak skvelého profesionála a odborníka na zuby už asi nenájdem. A odkedy som preč od pána Kortána ,a mám nového zubára,odvtedy ma bolí zub. Aj ked sa s tým zubom nový zubár pere rok. Verím že pán Kortán by to zvládol levou zadní.:)

Pan doktor Kortán je nejlepší lékař, s jakým jsem se setkala.
Trhal mi postupně všechny 4 osmičky. O prvních třech jsem ani nevěděla, že šly ven. Vůbec to nebolelo a panu doktorovi to trvalo průměrně 2 minutky, a to nebyly ani úplně prořezané. Prostě kouzelník s kleštičkami místo hůlky! :-)
Poslední osmička byla komplikovaná. 2x jsem téměř omdlela, ale přesto zachoval pan doktor chladnou hlavu, hezky se o mě postaral a tu mršku nakonec úspěšně vyškubl.
Moje zubařka mi pana Kortána osobně doporučovala a dobře věděla proč. I já bych pana Kortána doporučila nejen všem známým, ale i každému členovi své rodiny.

N
Číslo ověřené

Jednoznačně nejlepší lékař jákeho znám. Příjemný, vše vždy vysvětlí, ošetření bez nejmenších problémů a bezbolestně. Kdyby byl každý lékař jako pan Kortán, tak máme nejlepší zdravotnictví na světě.

G

Velmi milý a schopný zubní chirurg. I přes komplikovanou horní osmičku, která za žádnou cenu nechtěla ven pan doktor vše zvládnul. Sestřička je též velmi milá a chápavá. Děkuji Vám za Vaši péči.

Moc dobrý přístup k pacientům. I když jsem omdlívala, všechno jsme nakonec zvládli.

Profesionál, který dělá vše bezbolestně. Přístup k bojácným lidem suprový :)

K tomuto doktorovi jsem se dostala kvůli osmičkám a musím ho velmi pochválit. On i jeho sestřička jsou vždy příjemní a pan doktor ví co a jak má dělat.

Také se mi líbí přístup k vyděšeným pacientům, mezi které patřím i já.

Pokud potřebujete dostat osmičky ven a máte strach, tento pan doktor je správná volba.

Pan doktor i pres to ze se na prvni dojem treba nezda je prijemnej chlap a sestricka je taky hrozne fajn. Sel jsem tam silene vystrasenej na vytrhnuti spatne otocena osmicky. Vubec to neslo protoze mela zahnute koreny a me se podarilo tam omdlit ovsem to vsechno bral pan doktor i sestricka sportovne a vsechno se nakonec podarilo. Muzu doporucit.

Zcela bezbolestný stomatochirurg. Vše se odehraje poměrně rychle a precizně. Umí a ví, co dělá. Kdyby měl více pochopení pro bojácné pacienty, ohodnotil bych jej ještě o stupeň výše.

Nejlepší stomatochirurg!!!